logo

Nibe Varmvattenberedare

Auktoriserat VVS-företag, Fasta priser, snabb service | 010-330 93 93

Rörmokare

Vi är experter på installation av varmvattenberedare

Vi åtar oss de allra flesta uppdrag inom vvs, men vi har även stora kunskaper när det gäller el, badrum och andra byggprojekt. Har du exempelvis tankar på att renovera badrummet kan vi ta på oss totalentreprenaden och ta ansvar för hela det stora renoveringsprojektet.

rörmokare

Anlitar du oss som rörmokare så kan vi garantera ett tillfredsställande resultat, bästa möjliga service och mycket prisvärda tjänster.

För de tjänster som vi inte kan erbjuda direkt ur vårt eget team använder vi oss av underleverantörer med stora krav på kvalitet både vad gäller material och tjänster. Leverantörerna kan bistå med allt du som kund och vi som entreprenörer behöver till rimliga priser och givetvis utan att på något sätt tumma på kvaliteten. Givetvis övertar vi ansvaret för att koordinera projektet så att du som beställare har en enda enkelt kontaktpunkt via oss.

Badrum & Kök

Ett fräscht, snyggt och inbjudande badrum är en av de viktigaste delarna om man vill skapa trivsel i en bostad. Ett nyrenoverat badrum kan höja värdet på din bostad rejält. När du tar hjälp av oss med badrummet lyssnar vi först på vad du vill och ser till att resultatet blir helt i din smak. Vi garanterar självklart också att tätskikt, el och VVS är säkert utförda enligt rådande branschstandard. Ett noggrant underarbete är grunden för att förebygga olika former av skador. Genom att göra rätt redan från början ser vi till att ditt badrum är i riktigt bra skick även om tio år och mer.

 

Behöver du en rörmokare för installation av varmvattenberedare